Kayınbiraderine balkondan kurşun yağdırdı

Antalya'da bir kişi ile kayınbiraderi arasında araç içerisinde başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kayınbiraderine demir çubukla saldıran adam daha sonra evine gitti. Siniri dinmeyen adam evin balkonundan tüfekle ateş ederek kayınbiraderini vurdu.

Olay, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi 814’üncü Sokak’ta meydana geldi. A.T. ile kayınbiraderi Latif Y. arasında otomobil içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce A.T., demir çubukla kayınbiraderine saldırdı.

Kayınbiraderine balkondan kurşun yağdırdı

Daha sonra evine giden A.T., 5’inci kattaki balkondan aşağıda Latif Y.'ye av tüfeğiyle 2 el ateş etti. Saçmaların isabet ettiği kayınbirader kanlar içinde yere yığıldı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Latif Y., ambulansla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kayınbiraderine balkondan kurşun yağdırdı - Resim : 2

Latif Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, A.T polis tarafından gözaltına alındı.

Kayınbiraderine balkondan kurşun yağdırdı ile ilgili etiketler Antalya tüfek kayınbirader kurşun yağdırdı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.