Kaybolduğu iddia edilen Jack Ma'dan haber var: Bilinçli olarak yapıyor

Bir süredir kayıp olduğu iddialarıyla gündeme gelen dünyanın önde gelen alışveriş şirketlerinden Alibaba'nın kurucusu Jack Ma ortaya çıktı. Ma'nın hakkında başlatılan soruşturmalar nedeniyle ortalıkta görünmek istemediği belirtildi.

Çin merkezli alışveriş sitesi Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın uzun süredir görülmemesinin ardından ortadan kaybolduğu iddia edildi. Bu gelişmeler sonrası akıbeti merak edilen ünlü iş adamı hakkında CNBC kaynakları çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Habere göre; Çinli milyarderin bilinçli olarak ortalarda gözükmüyor. Ma'nın bu tercihinin sebebinin ise ekim ayında Çin ekonomisini eleştiren konuşmasının ardından Alibaba hakkında başlatılan soruşturmalar olduğu tahmin ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Ma, Ekim ayında Şangay'da yaptığı konuşmada Çin ekonomisini eleştirmişti. Ma konuşmasında "Bugünün finansal sistemi Sanayi Çağı'nın mirasıdır. Yeni nesil ve gençler için yeni bir tane kurmalıyız. Mevcut sistemde reform yapmalıyız" demişti.

 

Kaybolduğu iddia edilen Jack Ma'dan haber var: Bilinçli olarak yapıyor ile ilgili etiketler Alibaba Çin jack ma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.