Kayalıkların arasında bulundu!

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde polis, kayalıkların arasına gizlenmiş 160 kilo 615 gram eroin ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Ağrı Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bazı kişilerin İran'dan yüklü miktarda uyuşturucu geterdiği ihbarı üzerine Doğubayazıt İlçesi'ne bağlı Üzengili Köyü'ne gitti. Ekipler, bazı evlerde arama yaparken suç unsuruna rastlamadı. Araştırmayı genişleten polisler evlerin yakınındaki kayalık alanlar ile dere yataklarına yöneldi. Polis, bir evin yaklaşık 400 metre uzağındaki dere yatağındaki kayalıklara gizlenen 5 çuval içinde 160 kilo 615 gram olan eroin buldu. Uyuşturucuya el koyan polis, A.S.'yigözaltına alırken 5 kişinin de arandığını bildirdi.

Kayalıkların arasında bulundu! ile ilgili etiketler Ağrı kayalık eroin kilo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.