Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yalnızlığı kısa sürdü! İşte yeni sevgilisi...

2015 yılında aramızdan ayrılan merhum sanatçı Kayahan'ın 47 yaşındaki kızı Beste Açar, evlilik hazırlığı yaptığı deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile geçtiğimiz Şubat ayında ayrılmıştı. Oksal Erev ile birlikteliğini sürpriz bir kararla sonlandıran Beste Açar'ın yalnızlığı kısa sürdü. Açar, iş insanı Evren Bölek’le aşk yaşadığını sosyal medyadan ilan etti.

2015 yılında 66 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile evleneceklerini açıkladıktan kısa bir süre sonra sürpriz bir kararla birlikteliğini noktalamıştı.

2 Şubat 2022’de nikah, yaz aylarında ise düğün yapacaklarını duyuran Beste Açar, sevgilisinden ayrıldığını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu: "Daha fazla bu konuyla bir gündem oluşturmak niyetinde değilim. Şu anda yaşadığımız dünyada ilgilenilmesi, merak edilmesi, araştırılması ve yapılması gereken çok ama çok mühim şeyler var. İnsana şiddet sadece kuvvet kullanarak olmaz. Son 3 ay içinde yaşadığım tutarsız, öfke kontrolsüz duygu durumları şahsıma haddini aşan müdahaleler neticesinde eskiden arkadaşım olan kişiyle 10.02.2022 tarihinden itibaren ilişkim kalmamıştır."

Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yalnızlığı kısa sürdü! İşte yeni sevgilisi...

EVREN BÖLEK İLE AŞKINI İLAN ETTİ

Beste Açar'ın yalnızlığı kısa sürdü. Açar aradığı aşkı iş insanı Evren Bölek’te buldu. Beste Açar bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Evren Bölek ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak yeni birlikteliğini gözler önüne serdi. Çift şu sıralar bayram tatilleri için Antalya’da geçiriyorlar.

Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yalnızlığı kısa sürdü! İşte yeni sevgilisi... - Resim : 2

 

Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yalnızlığı kısa sürdü! İşte yeni sevgilisi... ile ilgili etiketler beste açar Oksal Erev Evren Bölek kayahan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.