Kayahan'ın kızı Beste Açar 4. kez nikah masasına oturdu! 3 aylık sevgilisi Evren Bölek'le evlendi

2015 yılında hayata veda eden ünlü sanatçı Kayahan'ın kendisi gibi müzisyen olan kızı Beste Açar yeniden nikah masasına oturdu. Beste Açar, yaklaşık 3 aydır birlikte olduğu sevgilisi iş insanı Evren Bölek’le evlendi. Beste Açar müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kayahan’ın 47 yaşındaki kızı Beste Açar, deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile evleneceklerini açıkladıktan kısa bir süre sonra sevgilisinden ayrılmıştı. Ayrılığı Instagram hesabından duyuran Beste Açar, psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü iddia etmişti. Açar, sürpriz ayrılığın ardından iş insanı Evren Bölek’le yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaklaşık 3 aydır birlikte olan ikili nikah masasına oturdu.

 SAHNEDE EVLİLİK TEKLİFİ

Hamile olduğu ve Evren Bölek'ten bebek beklediği iddia edilen Beste Açar, geçtiğimiz günlerde İzmir'de konser verdiği bir mekanda sevgilisinden evlenme teklifi almış ve 'evet' yanıtını vermişti.

Oksal Erev ile evliliğin eşiğinden dönen Beste Açar, sevgilisi Evren Bölek'le evlendiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.

Beste Açar müjdeli haberi sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

''02.07.2022 Sonsuza kadar EVEET 😍
💍🧿

Her şeyin mümkün olduğunu bilmenin ötesinde yaşamak bir mucize…
Olacak olan,gelecek olan zamanı geldiğinde sana doğru akıyor zaten.
Kendi önünden çekilmen yeter👍
Bir buluşma için Evren sizinle beraber yüzlerce kişinin hayatında öyle şeyleri organize ediyor ki…
Neden hala olmuyor? Bu neden başıma geldi? demeyin!
Nerden biliyorsunuz hayatınızın altının üstünden daha muhteşem olmayacağını😍
@evrenbolek ♾❤️🧿
Hiç bir buluşma tesadüf değildir😉''

Kayahan'ın kızı Beste Açar 4. kez nikah masasına oturdu! 3 aylık sevgilisi Evren Bölek'le evlendi

İkiliye sosyal medyada takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.


BESTE AÇAR'IN EVLİLİKLERİ

Merhum sanatçı Kayahan'ın 47 yaşındaki kızı Beste Açar, ilk evliliğini 1996–1997 yılları arasında şarkıcı Tayfun Duygulu ile yapmıştı. Onur Berberoğlu ile ikinci kez nikah masasına oturan Açar bu evlilikte de aradığı mutluluğu bulamamış 2011 yılında turizmci Engin Haravon ile bir kez daha nikah masasına oturmuş ve 2019 yılında boşanmıştı. Oksal Erev ile 4'üncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Beste Açar ayrıldıklarını açıklamıştı. Beste Açar, 2 Şubat 2022’de tarihinde nikah masasına oturacağını açıkladığı Oksal Erev ile sürpriz bir şekilde ayrıldı ve 3 aydır beraber olduğu Evren Bölek'le 4. evliliğini yaptı.

 

Kayahan'ın kızı Beste Açar 4. kez nikah masasına oturdu! 3 aylık sevgilisi Evren Bölek'le evlendi ile ilgili etiketler Düğün nikah Sosyal Medya beste açar Evren Bölek Oksal Erev
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.