Kayahan'dan sonra 'Başkası aklımın ucundan geçmez' diyen İpek Açar nişanlandı!

Daha önce yaptığı her açıklamada Kayahan'ın ardından hayatında kimseyi istemediğini belirten İpek Açar, geçtiğimiz akşam müzisyen Alper Kömürcü ile nişanlandı.

Yaklaşık 6 aydır birlikte olan, ve yan yana görüntü vermekten çekinmeyen İpek Açar ve Alper Kömürcü geçtiğimiz akşam sade bir törenle nişanlandı.

Daha önce yaptığı açıklamada "Yeni bir evliliğe sıcak bakmıyorum. Hayatımda Kayahan var, gönlüm dolu" diyen Açar, müzisyen Alper Kömürcü ile nişanlandı

Nisan 2015'te vefat eden sanatçı Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Açar, müzisyen Alper Kömürcü ile nişanlandı.

KAYAHAN'IN KIZI BESTE AÇAR DA VARDI!

Açar'a orkestrasında çalan sevgilisi Alper Kömürcü de kemanıyla eşlik etti. İkilinin yüzük taktığı gözlerden kaçmadı. Nişanlandıklarını doğrulayan şarkıcı, "Mutluyuz" dedi. Açar'ı dinlemeye gelenler arasında, bir dönem miras kavgası yaşadığı, Kayahan'ın kızı Beste Açar da vardı.

kayahan-in-22-yillik-esi-ipek-acar-muzisyen-10357376_56_m

kayahan-in-22-yillik-esi-ipek-acar-muzisyen-10357376_6281_m

Kayahan'dan sonra 'Başkası aklımın ucundan geçmez' diyen İpek Açar nişanlandı! ile ilgili etiketler İpek Açar Nisan kayahan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.