Kaya Çilingiroğlu'ndan eski sevgilisine dava! 12 yıla kadar hapis istemi!

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kaya Çilingiroğlu, evine izinsiz gelmesi ve kapıda unutulan anahtarı alıp kaçması sebebiyle eski sevgilisi İlknur A.'dan şikayetçi oldu. İlknur A.'ya 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İşte tüm detaylar...

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın eski eşi spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, eski sevgilisi İlknur A.'dan şikayetçi oldu.

ANAHTARI ALIP KAÇTI

Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre,  İlknur A., geçtiğimiz aylarda iki çocuk babası Çilingiroğlu'nun Etiler'deki evine gitti. O sırada evde Çilingiroğlu'nun annesi Gülümser Hanım vardı. Gülümser Hanım, Çilingiroğlu'na bir kadının kapıya geldiğini ve evde kendisini görünce kapıdaki anahtarı alıp kaçtığını söyledi. Bunun üzerine Çiligiroğlu, karakola giderek İlknur A.'dan şikayetçi oldu.

Kaya Çilingiroğlu'ndan eski sevgilisine dava! 12 yıla kadar hapis istemi!

"BENİM GELECEĞİMİ DÜŞÜNEREK KAPININ ÜZERİNDE BIRAKTIĞINI SANDIM"

İlknur A. ise Çilingiroğlu'nun eski sevgilisi olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

 "Anahtarı benim geleceğimi düşünerek kapının üzerinde bıraktığını sandım. Evde Kaya yerine annesini görünce anahtarı düşünmeden alıp kaçtım"

Hazırlanan iddianamede hırsızlık suçunun oluştuğu, konut dokunulmazlığının ihlal edildiği kaydedildi ve 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

Kaya Çilingiroğlu'ndan eski sevgilisine dava! 12 yıla kadar hapis istemi! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.