Kaya Çilingiroğlu: Kadına neden para vereyim?

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu Aslı Şafak’ın sunduğu 'İşin Aslı' programında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

İki kez evlenip boşanan Kaya Çilingiroğlu, kadın hakları konusunda ilginç açıklamalar yaptı. 55 yaşındaki futbol yorumcusu, kadınlar kadar erkeklerin de şiddet gördüğünü savundu.

Kaya Çilingiroğlu, “Bir kadının erkekten daha az ezildiğini düşünmüyorum. Erkeğe tecavüz eden yok mu bu ülkede? Erkek de eziyet çekiyor. Adam mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına ‘Bırak beni gideyim’ diyor. Bu sefer eşi ‘Sen bana bu kadar para vereceksin’ diyor. Bu nafaka ne abi?" dedi.

Çilingiroğlu, “Siz kadınlardan ne çektiniz Kaya Bey” sorusuna, "Kadınlardan az çekmedim. Şunu demek istiyorum; ‘Nafaka ne?’ Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim?" yanıtını verdi.

TRT Spor’da yorumculuk yapan Kaya Çilingiroğlu, “Çok param yok, memur maaşıyla yaşıyorum. TRT’den maaşım var. Doğru işleri yanlış zamanlarda yaptım” şeklinde konuştu.

Ekonomi kanalında yayınlanan programa konuk olan futbol yorumcusu, “37 yıldır ekonomi konuşmuyorum, özlemişim. Genelde ya Hülya’yı (Avşar) ya Feraye’yi (Tanyolaç) ya da ‘Aldattın mı’yı soruyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Kaya Çilingiroğlu: Kadına neden para vereyim? ile ilgili etiketler Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu Aldatma nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.