Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'ın oğulu büyüdü! Son hali görenleri şaşırttı

Kızı Zehra'nın annesi Hülya Avşar ile 1997 yılında evlenen ve 2005 yılında boşanan Kaya Çilingiroğlu, Avşar'dan boşandıktan sonra Feraye Tanyolaç ile evlenmiş, Hüseyin Kaya adında da bir oğlu dünyaya gelmişti. Çilingiroğlu, kızı Zehre ve oğlu Hüseyin ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Hüseyin Kaya'nın son hali görenleri şaşırttı.

Hülya Avşar'dan Zehra adında bir kızı, Feraye Tanyolaç'tan Hüseyin Kaya adında bir oğlu olan Kaya Çilingiroğlu, önceki gün çocuklarıyla birlikte çıktığı akşam yemeğinde çekildiği fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Çilingiroğlu'nun fotoğrafını takipçileri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutarken eski eşi Hülya Avşar'ın yaptığı yorum ise dikkat çekti.

 

''AŞKLARIM''

Kaya Çilingiroğlu’na sürekli sosyal medya üzerinden de takılan Hülya Avşar, yine iş başındaydı. Avşar, eski eşinin çocuklarıyla çekildiği fotoğrafına “Aşklarım” notu yazarak gündem oldu.

Hüseyin Kaya Çilingiroğlu


Çilingiroğlu'nun bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Kaya Çilingiroğlu'nun paylaşımında tüm dikkatleri oğlu Hüseyin Kaya topladı. 15 yaşındaki Hüseyin Kaya değişimiyle görenleri şaşırttı.

İşte çok konuşulan o fotoğraf karesi...

kaya çilingiroğlu

 

 

Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'ın oğulu büyüdü! Son hali görenleri şaşırttı ile ilgili etiketler Kaya Çilingiroğlu Zehra Çilingiroğlu Hülya Avşar Hüseyin Kaya Çilingiroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.