Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'ın oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu 15 yaşına girdi! Boyu ablasını geçti

Spor yorumcusu ve eski yüzücü Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu, 15. yaşını kutladı. Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Hüseyin Kaya ve Hülya Avşar işe evliliğinden dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf gündem oldu.

Kaya Çilingiroğlu, 1997 yılında nikah masasına oturduğu ve kızı Zehra'nın annesi Hülya Avşar'dan 2005 yılında ayrılmıştı. Avşar'dan boşandıktan sonra Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile 2009 yılında evlenmiş, Hüseyin Kaya adında da bir oğlu dünyaya gelmişti. Hüseyin Kaya şimdi büyüdü.


Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Kaya, yeni yaşını kutladı. Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar ile evliliğini noktaladıktan sonra Feraye Tenyolaç ile nikah masasına oturmuş, bu evlilikten Kaya adında bir oğlu dünyaya gelmişti.

'İYİ Kİ BİZİ SEÇMİŞSİN'

Kaya, 15 yaşına bastı. Baba Çilingiroğlu oğlunun yeni yaşını Instagram'da paylaştığı "İyi ki bizi seçmişsin" mesajıyla kutladı. Fotoğrafa ilk yorum ise Hülya Avşar'dan geldi.

Baba Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra ile oğlunun kutlama fotoğrafını da sayfasında paylaştı. Kaya'nın ablası Zehra Çilingiroğlu'nu öperken çekilen fotoğrafını beğenenler arasında Hülya Avşar da vardı.

Avşar "Nice mutlu yılları olsun yakışıklının iyiki dogmuş" yorumunu yaptı.

Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu 15 yaşına girdi! Boyu ablasını geçti

Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu 15 yaşına girdi! Boyu ablasını geçti

 

 

Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'ın oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu 15 yaşına girdi! Boyu ablasını geçti ile ilgili etiketler Kaya Çilingiroğlu Zehra Çilingiroğlu Hülya Avşar Sosyal Medya feraye tanyolaç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.