Kaya Çilingiroğlu evine izinsiz giren sevgilisini affetti

1997'de evlendiği Hülya Avşar'dan 2005 yılında boşanan ve bu evliliğinden Zehra adında bir kızı olan 58 yaşındaki eski yüzücü ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, eski sevgilisi İlknur A.'dan şikayetçi olmuştu. Evine izinsiz geldiğini ve kapıda unutulan anahtarı alarak kaçtığı için eski sevgili hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Davada yeni bir gelişme yaşandı.

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, evine izinsiz girdiği gerekçesiyle eski sevgilisi İlknur A.'dan şikayetçi olmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede hırsızlık suçunun oluştuğu, konut dokunulmazlığının ihlal edildiği kaydedildi ve eski sevgili hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaya Çilingiroğlu evine izinsiz giren sevgilisini affetti

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Ancak ilginç bir gelişme yaşandı. Çilingiroğlu, dava dosyasına şikayetinden feragat ettiğine ilişkin dilekçe sundu. Dava, ileri bir tarihe ertelendi.

 

KAYA ÇİLİNGİROĞLU'NUN EVLİLİKLLERİ

Feraye Tanyolaç - 2009–2014 / Çocukları: Hüseyin Kaya Çilingiroğlu

Hülya Avşar 1997–2005 / Çocukları: Zehra Çilingiroğlu

Ayşem Saraçoğlu - ? –1990

 

Kaya Çilingiroğlu evine izinsiz giren sevgilisini affetti ile ilgili etiketler Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar dava mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.