Kawhi Leonard takas olmak istiyor!

NBA'de San Antonio Spurs forması giyen Kawhi Leonard, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Gregg Popovich'in koçluğunu yaptığı San Antonio Spurs'ün en büyük yıldızı Kawhi Leonard, kulüp yönetimine takımdan takaslanmak istediğini iletti.

Sezon boyunca sakatlıklarla boğuşan ve rehabilitasyon sürecinde takımla ilişkileri gerilen Leonard, ayrılık kararı aldı. İyileşme sürecinde takımla beraber olmayan, özel doktoru ile "beklenenden uzun süren" bir zaman geçiren All-Star oyuncunun geleceği merakla bekleniyordu.

3 ÖNEMLİ ADAY

26 yaşındaki forvet için muhtemel ilk 3 aday Los Angeles Lakers, Boston Celtics ve New York Knicks. Los Angeles Lakers'ın Leonard için geçtiğimiz iki draftta ikinci sıralardan seçilen Lonzo Ball veya Brandon Ingram'in yanı sıra Luol Deng ve Kyle Kuzma'yı teklif etmesi beklenirken, Boston Celtics tarafında seçenekler daha fazla. Öyle ki, genç kadrosu, tecrübeli kadrosu ve gelecek draft seçim haklarından takaslamaya açık şekilde kullanacağı opsiyonu çok olan Boston, San Antonio'yu rahatlıkla ikna edecek bir teklifi çıkarabilir. New York cephesinde ise işler o kadar kolay değil. İddialara göre Leonard ve ailesinin gönlünde New York'ta oynamak ve yaşamak geçerken, maaş bütçesi ve dengesiz kontratları ile takası gerçekleştirme ihtimali düşük olan takım Leonard'ın kendilerine takaslanma isteğinden sonra şansını sonuna kadar zorlayabilir.

GEÇEN SEZON 9 MAÇTA OYNAYABİLDİ

Geçen sezon sakatlıklar sebebi ile sadece 9 maçta oynayabilen oyuncu, bir önceki sezon 74 maçta 25.5 sayı 5.8 ribaund 3.5 asist ve 1.8 top çalma ortalamaları ile oynamıştı. Ayrıca, oyuncu 2014'te NBA Finalleri MVP'si, 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında da sezonun en iyi savunma oyuncusu seçilme başarısı göstermişti.

Kawhi Leonard takas olmak istiyor! ile ilgili etiketler NBA Kawhi Leonard San Antonio Spurs takas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.