Kavşakta korkunç kaza! Sürücü metrelerce öteye savruldu...

Denizli'de kavşağa kontrolsüz çıkan araca bir motosiklet sürücüsü feci şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya fırlayan sürücünün o korkunç anları kameralara saniye saniye yansıdı.

Denizli'nin Buldan ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde korku dolu bir kaza yaşandı.

MOTOSİKLER SÜRÜCÜSÜ SON ANDA FARKETTİ

Edinilen bilgilere göre; trafik ışıkları bulunmayan kavşağa bir araç sürücüsü kontrolsüz çıktı. Bu sırada bulvar üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü aracı fark ederek, hem hızını düşürmeye çalıştı, hem de çarpmamak için şeridini değiştirdi.

Kavşakta korkunç kaza! Sürücü metrelerce öteye savruldu...

MOTOSİKLET ÜZERİNDEN FIRLAYARAK YERE DÜŞTÜ

Bu esnada hafif ticari araç sürücünün de şerit değiştirmesiyle kaçınılmaz son yaşandı. Motosiklet sürücüsü, hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü motosiklet üzerinden fırlayarak yere düştü. Bu anlar çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Bölgeye çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

 

Kavşakta korkunç kaza! Sürücü metrelerce öteye savruldu... ile ilgili etiketler Motosiklet kaza araba yol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.