Kavgayı ayırmaya çalışan adamın başına bakın ne geldi! Saniye saniye kamerada...

Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan kavgayı çevredeki vatandaşlardan biri ayırmaya çalışınca Osmanlı tokadı yedi. Yediği tokatla neye uğradığını şaşıran vatandaşın o anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Diyarbakır'da dün akşam Yenişehir ilçesi Ofis semtinde iki grup arasında tartışma çıktı.

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞIRKEN TOKAT YEDİ

Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi, yediği tokatla neye uğradığını şaşırdı.

 

SANİYE SANİYE KAMERADA

Talihsiz adam olayın ardından yere düşerken, haber verilmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi.Kavga polisin araya girmesi ile son bulurken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

 Kavgayı ayırmaya çalışan adamın başına bakın ne geldi! Saniye saniye kamerada... - Resim : 2

 

Kavgayı ayırmaya çalışan adamın başına bakın ne geldi! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Diyarbakır Kavga osmanlı tokadı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.