Kavgayı ayırmak isteyen akademisyen öldürüldü

Tarsus Üniversitesi'nde bölüm başkanı olan İbrahim Kaan Tekin, ailesini ziyaret için gittiği Anamur'da kavga eden kişileri ayırmak isterken bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Tekin tüm çabalara rağmen vefat etti. Genç akademisyen Anamur'da toprağa verilirken, polis Tekin'i bıçaklayanları yakalamak için çalışma başlattı.

Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı Bölüm Başkanı İbrahim Kaan Tekin (29), ailesini ziyaret için gittiği Anamur ilçesinde iki grup arasındaki kavgayı ayırmak için araya girdi.

Bu sırada kavgacı gruptaki bir kişi tarafından bıçakla yaralanan Tekin, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kavgayı ayırmak isteyen akademisyen öldürüldü

ANAMUR'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Bekar olduğu öğrenilen akademisyenin cenazesi yapılan otopsinin ardından Anamur’da toprağa verildi.

Olaydan sonra kaçan şüphelileri arama çalışmaları ise devam ediyor.

Kavgayı ayırmak isteyen akademisyen öldürüldü - Resim : 2

REKTÖR AYDIN'DAN AÇIKLAMA

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Tekin'in ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

''GENÇ, ÇALIŞKAN, GÜLER YÜZLÜ BİR HOCAMIZDI''

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: "Üniversitemizin Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden İbrahim Kaan Tekin'in vefatının derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dileriz. Öğretim görevlimiz, genç, çalışkan, güler yüzlü ve işini severek yapan bir hocamızdı. O aramızdan ayrıldı, geride büyük bir boşluk bıraktı. Biz onu çok iyi bilirdik, ondan razıydık. Haklarımız helal olsun. Mekanı cennet olsun''

Kavgayı ayırmak isteyen akademisyen öldürüldü ile ilgili etiketler Tarsus Anamur İbrahim Kaan Tekin Prof. Dr. Orhan Aydın Tarsus Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.