Kavganın nedeni belli oldu!

Geçtiğimiz akşam bir balıkçıda yemek yiyen Hande Erçel ve Murat Dalkılıç yemek sırasında kavga etmişti. Seslerin yükseldiği kavganın nedeni belli oldu.

Önceki akşam başbaşa romantik bir yemek yiyen Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın keyifli başlayan geceleri tatsız sonlandı. Tartışmaya başlayan çift bir anda kavgaya tutuştu. Seslerin yükseldiği kavgada Murat Dalkılıç 'yeter artık' diyerek bağırdı.

Gecenin ilerleyen dakikalarda etraftaki bakışlardan rahatsız olan Erçel, mekanı terketmek istedi. Çıkışta gazeteciler tarafından objektiflere takılan çiftin suratının asık olduğu görüntülendi.

 Tartışmanın nedenin kıskançlık olduğu ortaya çıktı. Murat Dalkılıç Hande Erçel'e, klip çekimi nedeniyle fazla görüşemeyeceklerini belirtti. Azize dizisiyle gündeme gelen ve son derece yoğun olan Hande Erçel ise ilişkilerine daha fazla zaman ayırmaları gerektiğini belirtti.

Kavganın nedeni belli oldu! ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.