Kavga ettikleri şahıslara lanet okuyan din görevlisiyle müezzin açığa alındı

Manisa'da bir cenazede tartıştıkları şahıslara sosyal medya üzerinden ağır bir şekilde beddua edip lanet okuyan din görevlisi Mehmet Ali Yeniay ve müezzin Emin İnci, şikayet üzerine açığa alındı.

Manisa Salihli'nin Küçük İmam Camisi'nde görevli Mehmet Ali Yeniay ve müezzin Emin İnci ile geçtiğimiz yıl yakınlarını kaybeden yerel gazetede çalışan Cemal Güzelyurt ve MASKİ'de çalışan İnşaat Mühendisi Tuğrul Kacar arasında cenaze defin işlemi sırasında sözlü tartışma yaşandı.

AĞIR BEDDUA EDİP LANET OKUDULAR

Tartışmanın ardından geçen yaklaşık 1 yıl sonra din görevlileri Yeniay ve İnci, sosyal medya hesaplarından Cemal Güzelyurt ve Tuğrul Kacar'a, ağır bir şekilde beddua edip lanet okudu. Bunun üzerine Güzelyurt ve Kacar, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğine giderek, din görevlileri Yeniay ve İnci'den şikayetçi oldu.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Salihli İlçe Müftülüğü de sosyal medya üzerinden vatandaşa beddua eden 2 din görevlisi hakkında soruşturma açtı. Açılan soruşturma kapsamında 2 din görevlisi açığa alındı. Konu ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi

 

Kavga ettikleri şahıslara lanet okuyan din görevlisiyle müezzin açığa alındı ile ilgili etiketler Manisa Salihli Sosyal Medya müezzin
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.