Kavga edenlere 3 bin 150 TL sosyal mesafe cezası! Soylu Valiye teşekkür etti...

Bitlis'in Güroymak ilçesinde kavgaya karışan 7 kişiye sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesi ile ayrı ayrı 3 bin 150 lira para cezasına çarptırıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uygulama nedeniyle Bitlis Valisi'ni tebrik etti.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Güroymak'ta bir grup arasında kavganın çıktığını ve güvenlik güçlerinin olay yerine anında intikal ettiği bildirildi.

Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri tarafları gözaltına alırken, aynı zamanda korona virüs tedbirleri kapsamında Bitlis Valiliği talimatı ile kavgaya karışan Ö.T., A.B., S.B., B.B.,H.T., S.T. ve N.T. isimli şahıslara 3 Bin 150 TL para cezası verildi.

Açıklamada, "Güroymak ilçemize bağlı Şentepe Mahallemizde çıkan kavgada toplamda 7 kişi gözaltına alınırken, aynı zamanda bu şahıslara Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uymamaktan her birine 3 Bin 150 TL para cezası verildi" denildi. 

BAKAN SOYLU'DAN TEBRİK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bitlis Valiliği tarafından kavga edenlere sosyal mesafe cezası verilmesini Twitter'dan yaptığı açıklama ile kutladı. 

Soylu mesajında, "Bir ilimizde bir grup kavga etti. Elbette gözaltına alındılar... Ancak her birine sosyal mesafeye uymamaktan 3150 TL ceza kesildi. Valimizi tebrik ederim..." dedi... 

Kavga edenlere 3 bin 150 TL sosyal mesafe cezası! Soylu Valiye teşekkür etti...

Kavga edenlere 3 bin 150 TL sosyal mesafe cezası! Soylu Valiye teşekkür etti... ile ilgili etiketler Bitlis Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Güroymak Kavga bitlis valisi sosyal mesafe cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.