Kavga cinayetle sonuçlanmıştı... Dehşet anları kamerada! / VİDEO

Bayrampaşa'da kameralara yansıyan kavganın cinayetle sonuçlanan devamına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Binanın bodrumundaki şüphelilerin peşlerinden gelen genci silahla vurması kameraya yansıdı. Bayrampaşa'da 26 yaşındaki gencin vurulma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Geçtiğimiz pazartesi akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir mahalle sakini ile hırsızlık yapabilecekleri gerekçesiyle şüphelendiği 3 kişi arasında kavga çıktı. 3 genç mahalle sakinini dövmeye başladı. Diğer mahalle sakinlerinin gelmesi üzerine şüpheli 3 kişi kaçtı. Mahalleli peşinden koştuğu 3 kişiyi bir bodrumda sıkıştırdı. Bu sırada belindeki silahı çıkaran kişi gruba doğru ateş açtı. Açılan ateş 26 yaşındaki Hakan Balata'ya isabet etti. Göğsünden vurulan Balata kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ŞÜPHELENDİĞİ 3 KİŞİYİ DURDURUNCA

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntüler 26 yaşındaki Hakan Balata'nın bir grup arkadaşı ile koşması ile başlıyor. 3 kişinin saklandığı yere doğru yönelen gruba ateş açılıyor. Açılan ateş sonucu Balata göğsünden vuruluyor. Bir süre koşan Balata, bir aracın arkasında yere düşüyor. Olaya karışan 3 kişi polis tarafından aranıyor.

Kavga cinayetle sonuçlanmıştı... Dehşet anları kamerada! / VİDEO ile ilgili etiketler Bayrampaşa cinayet kamera
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.