Kavga büyüyor! MHP'den CHP'li Özgür Özel'e sert yanıt

MHP'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin Özgür Özel, "MHP, saray rejiminin muhafızıdır. O muhafız alayının 3 çavuşu da dün verilen emri yerine getirmiştir" diye konuşmuştu. O ifadelere MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan sert yanıt geldi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin, "MHP, Kemal Kılıçdaroğlu'na siyaseten veremediği cevabı, kendilerine büyük ortağın verdiği imtiyaz ve güvenceyle yargı üzerinden vermeye çalışmaktadır. MHP, saray rejiminin muhafızıdır. O muhafız alayının 3 çavuşu da dün verilen emri yerine getirmiştir." diye konuşmuştu.

 

KAVGA BÜYÜYOR

Özel'in bu sözlerine MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan sert tepki geldi. Enginyurt sosyal medya paylaşımında, "Özgür efendi! Sarayın Muhafızları da,çavuşları da ŞEREFLİ TÜRK Askerleridir. Lakin senin için aynı şeyleri söylemek çok zor. Kandil beslemesi demek yakışır." ifadelerini kullandı. İşt Enginyurt'un o paylaşımı;

Kavga büyüyor! MHP'den CHP'li Özgür Özel'e sert yanıt

"CHPli Özgür Özel"MHP, saray rejiminin muhafızıdır.O muhafız alayının 3çavuşu da dün verilen emri yerine getirmiştir"demiş.
Özgür efendi! Sarayın Muhafızları da,çavuşları da ŞEREFLİ TÜRK Askerleridir.
Lakin senin için aynı şeyleri söylemek çok zor.
Kandil beslemesi demek yakışır."

Kavga büyüyor! MHP'den CHP'li Özgür Özel'e sert yanıt ile ilgili etiketler CHP MHP Özgür Özel Cemal Enginyurt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.