Kauçuk fabrikasında yangın paniği

Bursa'da bir kauçuk fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Üretim bölümünde meydana gelen yangında işçiler zorlukla tahliye edildi. 6 işçinin dumandan zehirlendiği yengın 2 saatte söndürülebildi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir kauçuk fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı.

Fabrikanın üretim bölümünde bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangını fark eden işçiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu sırada fabrikada bulunan 6 işçi yoğun dumandan etkilendi, 40'a yakın çalışan tahliye edildi.

Sağlık ekipleri 6 işçiyi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, yangına 6 itfaiye aracı, 3 tanker ve 35 itfaiye eri müdahale ett. 2 saatte kontrol altına alınan yangında fabrikada maddi zarar oluştu. Ayrıca yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Kauçuk fabrikasında yangın paniği ile ilgili etiketler Bursa Yangın kauçuk fabrikası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.