Katma Değer Şaban filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?Nerede çekilmiştir?

14 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Katma Değer Şaban adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Katma Değer Şaban hangi kanalda? Katma Değer Şaban oyuncuları kimlerdir?

14 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Katma Değer Şaban adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Katma Değer Şaban 1970 yılında vizyona girmiştir..

KATMA DEĞER ŞABAN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması sonucu suçlu bulunur ve tutuklanır. 20 yıl önce eşini kaybeden ve küçük çocuğuyla ortada kalan Kadir Usta çocuğum ziyan olmasın diye 20 yıl önce Almanya'ya dayısının yanına gönderir. o gün bugündür oğluyla mektuplaşan Kadir Usta onurunu ve masumiyetini kurtarmak için oğlu Şaban'dan yardım ister.

KATMA DEĞER ŞABAN FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Kartal Tibet

Oyuncular: Kemal Sunal, Atilla Yiğit, Zihni Göktay, Güner Ümit, Ünal Gürel

Tür: Macera, Duygusal, Komedi

Yapım Yılı: 1 Ocak 1970 / 1 Saat 25 Dk

Katma Değer Şaban filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?Nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler Star TV Katma Değer Şaban filmi konusu nedir oyuncuları kimler kemal sunal filmleri
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.