Katliama bir tek o ses verdi

İsrail, Mescid-i Aksa'ya yaptığı kanlı baskının ardından Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere savaş uçakları ile saldırdı. İsrail'in saldırılarına milyonlar tepki gösterirken Sözcü Gazetesi'nden tek bir isim, yazar Aytunç Erkin, "Soykırım budur" diyerek isyan etti.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, İsrail'in savaş uçakları ile Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere saldırısına seyirci kalmadı. Sözcü Gazetesi'nden bir tek Erkin, İsrail zulmünü kınadı.

Twitter hesabından, yaralanan Fİlistinli bir çocuğun olduğu fotoğrafı yayınlayan Aytunç Erkin, "İsrail, emperyalizmin vücut bulduğu terör devletidir... Dünya ırkçı yahudilerin bu katliamına seyirci... Soykırım budur... Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze Şeridi'nde gerçekleşen patlamada 3'ü çocuk 9 kişinin şehit olduğunu bildirdi." mesajını paylaştı.

 

 

Katliama bir tek o ses verdi ile ilgili etiketler Gazze Filistin sözcü gazetesi Aytunç Erkin israil saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.