Katliam gibi kutlamanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

İsrail'in kuzeyinde, Musevilerin Lag BaOmer Bayramı'nın kutladığı alanda izdiham çıktı. İlk belirlemelere göre 44 kişinin yaşamını yitirdiği, 150'den fazla insanın ise yaralandığı katliam gibi kutlamanın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İsrail'in kuzeyinde, Safed kenti yakınlarında bulunan Meron Dağı'nda Musevilerin Lag BaOmer Bayramı'nı kutladığı alanda dün gece izdiham yaşandı.

44 ÖLÜ, 150'DEN FAZLA YARALI

Olay sonrası bölgeye 6 ambulans helikopter gönderildi, çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Gün ağardığında yapılan açıklamada ise 44 kişinin hayatını kaybettiği, 150'den fazla insanın ise yaralandığı belirtildi.

İZDİHAM ANI KAMERADA

Tüyler ürperten olaya ilişkin ilk görüntüler ise ortaya çıktı. Videoda önce binlerce kişinin dip dibe halkalar oluşturup müzik eşliğinde zıpladığı anlar yer alıyor. Sonrasında ise henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yaşanan izdiham görülüyor. Kalabalıkta sıkışan insanların çaresiz anları anbean kameraya yansıyor.

"AĞIR FELAKET"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Twitter'dan yayımladığı mesajda, olayın "ağır felaket" olduğunu ve yaralıların iyileşmesi için dua ettiklerini dile getirdi.

Katliam gibi kutlamanın yeni görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler İsrail bayram kutlama izdiham

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.