Katliam gibi kaza! Köprüye giremeyen kamyon nehre devrildi: 50 ölü, 2 yaralı

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin güneyinde derme çatma köprüye giremeyen kamyon nehre devrildi. Kamyon kasasındaki 50 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralı olarak kurtuldu. Su altında kalan cansız bedenlerin çıkarılması için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Orta Afrika’da yer alan Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde akılalmaz bir trafik kazası meydana geldi.

Haut-Katanga eyaletinde Mitwaba bölgesine 65 kilometre uzaklıktaki Tambo köyü yakınlarında seyir halindeki kamyon, Kalume Ngongo Nehri üzerindeki derme çatma köprüye giremeyince nehre devrildi.

Katliam gibi kaza! Köprüye giremeyen kamyon nehre devrildi: 50 ölü, 2 yaralı

Feci kazada kamyonun kasasında seyahat eden 50 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Kazadan sadece 2 kişi yaralı olarak kurtarılabildi.

Yerel basında yer alan haberlerde, kazanın geçtiğimiz pazar günü yerel saatle 21.00 sıralarında meydana geldiği belirtildi. Su altında kalan cansız bedenlerin çıkarılması için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Katliam gibi kaza! Köprüye giremeyen kamyon nehre devrildi: 50 ölü, 2 yaralı ile ilgili etiketler kaza demokratik kongo cumhuriyeti kamyon nehre düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.