Katliam gibi kaza! 15 kişi yanarak can verdi

Yemen’de bir otobüsle bir araç çarpıştı. kazanın ardından çıkan yangında iki araç kül oldu, 15 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer can kaybının artmasından endişe ediyor.

Korkunç kaza, Yemen’in Hadramout kentindeki Al-Abr yolu üzerinde bir otobüsle aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada 15 kişi hayatını kaybederken, kaza sonucu çıkan yangında otobüs ile araç büyük hasar gördü.

Hadramut'tan hareket eden otobüste bulunan yolcuların Kurban Bayramı'nı akrabalarıyla birlikte geçirmek için yola çıktığı düşünülüyor. Yaralı sayısına ilişkin henüz bilgi verilmezken, can kaybının artmasından korkuluyor.

Al-Abr yolunda her yıl gerekli onarım çalışmalarının ihmal edilmesi nedeniyle çok sayıda ölümlü kazanın meydana geldiği de biliniyor.

Katliam gibi kaza! 15 kişi yanarak can verdi ile ilgili etiketler Yemen Trafik kazası Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.