Katledilmeseydi bugün 15 olacaktı

Ermenistan'ın Azerbaycan'daki sivilleri hedef aldığı saldırıda 16 kişi hayatını kaybetti. Yaşamını yitirenlerden 5'inin aynı aileden olduğu tespit edilirken, Nigar Askerova'nın bugün doğum günü olduğu ve 15 yaşına gireceği ortaya çıktı.

Ermenistan geçen gün Azerbaycan'ın en büyük 2'nci kenti olan Gence'yi gece saatlerinde balistik füzeli saldırıyla vurmuştu. Sivillere yönelik yapılan saldırıda 16 kişi hayatını kaybederken, Askerov ailesinden 5 kişinin cansız bedeni enkaz altından çıkartıldı.

"DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI İÇİN HAZIRLIK YAPMIŞTIK"

Aile üyeleri Azerbaycan bayrağına sarılı şekilde toprağa verdi. Mezarlıkta bulunan Askerov ailesinin yakınlarından Vugar Şerifov, bugün Nigar Askerova'nın doğum günü olduğunu söyledi. Doğum günü kutlaması için hazırlık yapıldığını belirten Şerifov, "Ancak bugün toprağa defnedildi" dedi.

YAŞASAYDI 15 YAŞINDA OLACAKTI

Ermenistan'ın attığı füzelerin hedefi olan Nigar, eğer yaşasaydı bugün Ermeni füzelerin gölgesinde doğum günü kutlayacaktı ve 15 yaşında olacaktı.

Katledilmeseydi bugün 15 olacaktı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı Doğum günü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.