Katlanan bayrağı düzeltirken hastanelik olacaklardı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yurdun dört bir yanı Türk bayraklarıyla donandı. Yozgat'ta bir grup genç, bir okul bahçesinde asılı olan Türk bayrağını düzeltmeye çalışırken kendilerini tehlikeye attı. O anlar böyle görüntülendi...

Yozgat’ta bir grup gencin katlanan Türk bayrağını düzeltmek için kendilerini tehlikeye attığı anlar cep telefonu ile çekildi.

Görenlerin göğsünü kabartan olay, Yozgat’ta şehir merkezinde bulunan Yavuz Selim İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. Okulun dış cephesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile asılan Türk bayrağı rüzgarın etkisi ile katlandı.

Katlanan bayrağı düzeltirken hastanelik olacaklardı

Mahallenin gençleri katlanan bayrağı düzeltmek için pencerenin korkuluklarına tırmandı ancak bayrağa uzanamadılar. Bu kez bir genç kendisini tehlikeye atarak, korkuluklara tırmanan arkadaşının omuzlarına çıktı ve Türk bayrağını düzeltmeyi başardı. Bu anlar şahit olan bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Katlanan bayrağı düzeltirken hastanelik olacaklardı - Resim : 2

İHA

Katlanan bayrağı düzeltirken hastanelik olacaklardı ile ilgili etiketler Türk bayrağı 23 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.