Katlanabilen telefon ilk katlamada kırıldı

Samsung'un katlanabilen akıllı telefonu Galaxy Z Flip, ilk katlamada kırıldı. Büyük hayal kırıklığı yaşayan kullanıcı, yaşadıklarını sosyal medyada anlatıp kırık telefonunun fotoğrafını paylaştı.

Samsung geçtiğimi dönemde katlanabilir telefonu Galaxy Fold ile birkaç sorun yaşamış ve bunların Galaxy Z Flip ile giderildiğini belirtmişti. Ancak ortaya çıkan yeni bir görüntü Galaxy Z Flip’in kırıldığını gösteriyor.

Twitter’da @mondoir adlı bir kullanıcı, telefonu ilk açtığında ekranı hemen kırıldığını belirtti. Paylaşılan fotoğrafta Galaxy Z Flip’in ekranının tam ortadan kırık olduğu görülüyor.

Mondoir attığı tweet’te “Samsung Galaxy Z Flip’imi şimdi aldım. Kutuyu açtım. Koruyucu / talimat filmini çıkardım. Telefonun kapağını açıp kapattım ve çatlama sesini duydum.” ifadelerini kullandı.

Katlanabilen telefon ilk katlamada kırıldı

Samsung şimdilik konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak bu sorunu yaşayan kullanıcı sayısı artarsa telefonun toplatılması söz konusu olabilir.

GALAXY Z FLİP EKRAN DEĞİŞİM ÜCRETİ NE KADAR?

Sansung’un resmi web sitesinde yayınladığı listeye göre Galaxy Z Flip’in ekranını değiştirmek 500 dolar. Galaxy Z Flip için Samsung, müşterilerine özel bir indirim fırsatı da sunacak. Bu cihazı 31 Aralık 2020 tarihinden önce satın alanlar ekran değişimin bir kereye mahsus olarak 120 dolara değiştirebilecekler.

Katlanabilen telefon ilk katlamada kırıldı ile ilgili etiketler Samsung telefon Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.