Katiller Devri filminin konusu nedir? Katiller Devri oyuncuları kimlerdir?

19 Şubat Cuma günü Show TV yayın akışında yer alan Katiller Devri filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Katiller Devri hangi kanalda, Katiller Devri oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

19 Şubat Cuma günü Show TV yayın akışında yer alan Katiller Devri adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Katiller Devri 2010 yılında vizyona girmiştir. Katiller Devri adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Katiller Devri filminin konusu nedir, Katiller Devri oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Katiller Devri filminin konusu ne?

Ele geçirilemez olan seri katil Drizzle, kendisini mütevazi bir dükkan sahibi olarak kamufle etmiştir. Bir Buddhist manastırı kalıntıları için taşımacılık yapıyordur. Efsaneye göre manastır kalıntıları beklenmedik güçleri bulunmaktadır. Bunların Karanlık Taş çetesinin eline geçmemesinden emin olmak için katilimiz bunları oldukça derinlere saklamıştır.

Katiller Devri filminin konusu nedir? Katiller Devri oyuncuları kimlerdir?

Zeng Jing adını larak Ah Sheng ile evlenir ve birlikte huzurlu bir hayat sürmeyi planlarlar fakat Karanlık Taş çetesi kalıntıların peşine düşmüştür, Zeng’in geçmişiyle ilgili gerçek ortaya çıkmaya başlayacaktır. Zeng kendisi gibi kocasının da karanlık sırları olduğunu fark etmiştir.

Katiller Devri filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Chao-Bin Su, John Woo

Oyuncular: Michelle Yeoh, Barbie Hsu, Kelly Lin

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 28 Eylül 2010 / 1s 57dk

Katiller Devri filminin konusu nedir? Katiller Devri oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Katiller Devri filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi Reign of Assassins
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.