Katilin Evinde 3 bin 787 İnsan Kemiği Çıktı! Savcılık Harekete Geçti

Meksika'nın başkenti Meksiko'da bulunan bir kasabada 72 yaşındaki seri cinayetler şüphelisinin evinde yapılan kazı çalışmalarında 3 bin 787 insan kemikleri bulundu. Savcılar kazı çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Meksika'nın başkenti Meksiko'da bulunan bir kasabada 72 yaşındaki seri cinayetler şüphelisinin evinde yapılan kazı çalışmalarında 3 bin 787 insan kemikleri bulundu. Savcılar kazı çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Katilin Evinde 3 bin 787 İnsan Kemiği Çıktı! Savcılık Harekete Geçti

Yıllar önce kaybolan, birçok kişiye ait kimlik kartları ve bu kayıp kişilere ait eşyaların şüphelinin çöp dolu evinde bulunması olayın vehametini arttırdı. Bulunan kemiklerin parçacıkları akıllara cesetlerin parçalanmış olarak gömülebileceğini getirdi. Seri cinayetleri işlediği düşünülen şüphelinin daha önce kasap olarak hayatını kazandığı öğrenildi.

Bulunan Kemikler 17 Kişiye Ait Olabilir

 

Yapılan açıklamada 'lateralizazson' olarak bilinen, kemik parçalarının temizlenip, vücudun hangi bölümüne ait olduğunun belirlenmesi işleminde, şimdiye kadar bulunan kemik parçalarının 17 kişiye ait olabileceği düşünülüyor.

Katilin Evinde 3 bin 787 İnsan Kemiği Çıktı! Savcılık Harekete Geçti - Resim : 2

Yasalar gereği ismi açıklanmayan şüphelinin, iddiaya göre Mayıs'ta 34 yaşındaki bir kadın kurbanını  testere ile parçalayıp öldürmek suçuyla yargılanmasına karar verilmişti, 72 Yaşındaki Kasap, son kurbanının bir polis eşi olması ve şüpheliyi şahsen tanımasından yola çıkılarak, detaylı ve planlı bir soruşturma ile yakalanmıştı. 

Katilin Evinde 3 bin 787 İnsan Kemiği Çıktı! Savcılık Harekete Geçti - Resim : 3

Videodaki Detay Ve Şüphelinin Yakalanması

 

Şüphelinin son kurbanı kadın ile bir geziye çıktığı ve geziden sonra geri dönmediği öğrenildi. Bunun üzerine kadının polis eşi durumdan şüphelenerek, kamera kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında polis eş, geri dönmeyen eşinin, şüphelinin evinin bulunduğu sokağa girdiğini ve bir daha çıkmadığını gördü. Ardından şüphelinin evine giden polis eş, evde eşinin parçalanmış cesediyle karşılaştı.

Katilin Evinde 3 bin 787 İnsan Kemiği Çıktı! Savcılık Harekete Geçti - Resim : 4

Evde yapılan detaylı incelemede, birçok kadın kıyafeti, kimlikler, ses ve video kasetleri bulunmuştu. Evde bulunan videolar, cinayetlerin çok eski tarihe kadar gidilebileceğini göstermişti. Evde 2007'den sonra üretilmemiş birçok video kaseti bulundu. Ayrıca evde bulunan 91 fotoğraf, sekiz cep telefonu, takılar, makyaj malzemeleri, evde inceleme yapan ekipleri hayrete düşürdü. 

Katilin Evinde 3 bin 787 İnsan Kemiği Çıktı! Savcılık Harekete Geçti ile ilgili etiketler seri katil
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.