Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş

Antalya’da bir otelde Nadir Salifov’un 3 yıllık yakın koruması Khayn Zeyralov tarafından 3 kurşunla başından vurularak öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel’in elde ettiği özel bilgilere göre yakın koruma Khayn'ın Nadir Salifov’u “Biliyorsun değil mi abi, seni çok seviyorum” diyerek başının arkasından vurduğu öne sürüldü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye ve Rusya, 19 Ağustos günü Antalya’da yakın koruması Kyhan Zeyralov tarafından öldürülen, Rusya’nın önde önemli mafya lideri olan Nadir Salifov cinayetini konuşuyor.

Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş
Nadir Salifov

 

 SALİFOV NASIL VE NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

En güvendiği kişi tarafından öldürülen Nadir Salifov ile ilgili çok önemli bilgilere ulaştı. Bu bilgilere göre, Nadir Salifov bir arkadaşı ile tavla oynamak için otelin lobisinde bulunan özel bir bölüme geçti. Bu arada Salifov yanında olan yaklaşık 20 adamını rahat tavla oynamak için bulunduğu bölümün dışına çıkardı. Yanına sadece çok güvendiği ve sevdiği 3 yıl önce cezaevinden çıktığında yanına aldığı Khayn Zeyralov’u aldı.

Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş - Resim : 2
Nadir Salifov (Sağda) ile Khayn Zeyralov (Soldaki)

 

 

 “BİLİYORSUN DEĞİL Mİ ABİ, SENİ ÇOK SEVİYORUM” DİYEREK ÖLDÜRDÜ

Nadir Salifov, arkadaşı ile tavla oynamaya başladıktan yaklaşık yarım saat sonra yakın koruma olan Khayn Zeyralov, yavaşça yaklaştığı Nadir Salifov’un birden boynuna sarıldı. Katil Zeyralov sol eli ile başını tuttuğu Nadir Salifov’u, “Biliyorsun değil mi abi ben seni çok seviyorum” diyerek sağ taraftan başına bir el ateş etti. Ancak, Salifov’un başını sol tarafa çevirmesi ile boynundan yaralandı. Bunun üzerine Zeyralov, tabancasındaki mermilerden ikinci ve üçüncü kurşunu başına sıkarak hızla otelin dışına çakarak uzaklaştı.

Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş - Resim : 3
Nadir Salifov (Solda) ile Khayn Zeyralov (Sağdaki) cinayet öncesi görüntüleri ortaya çıkmıştı

 

 

SALİFOV SİLAHINI ALAMAMIŞ

Öte yandan SuperHaber’in olayı araştıran emniyet yetkililerinden aldığı diğer bilgilere göre, öldürülen Nadir Salifov’un ilk kurşundan sonra sağ eli ile belinde olan tabancasına davrandığı ancak ikinci ve üçüncü kurşundan sonra alamadığı öğrenildi.

Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş - Resim : 4
Nadir Salifov

 

SİLAH SESİ DUYULMASIN DİYE DIŞARIDA HAVAİ FİŞEKLER ATILMIŞ

Yine SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, evladı gibi gördüğü ve çok güvendiği yanından gece gündüz ayırmadığı yakın koruması tarafından öldürülen Salifov’un vurulduğu sırada otelin dışında havai fişekler atıldığı belirlendi. Polis olay anında atılan havai fişeklerin kimler tarafından atıldığını araştırıyor. Nadir Salifov’un ailesinin havai fişeklerin cinayet anında silah sesinin duyulmaması için cinayeti organize eden kişiler tarafından yapıldığı görüşünde olduğu bildirildi.

Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş - Resim : 5
Khayn Zeyralov, Salifov'un korumaları tarafından yaralanmıştı (Üstte)

 

SAĞ KALÇASINDAN YARALI OLARAK YAKALANDI

Nadir Salifov’u öldüren 25 yaşındaki Khayn Zeyralov olaydan sonra kendisini otelin dışında araba ile bekleyen, diğer Azeri uyruklu 26 yaşındaki Amır Hamidli ile kaçarken Denizli-Aydın Karayolu’nda gece saat: 04.00 sıralarında yakalandı. Polisin trafiği durdurarak yaptığı aramada yakalanan katil Khayn Zeyralov’un kaçarken Salifov’un adamlarının açtığı ateş sonucu kalçasının sağ tarafından hafif şekilde yaralandığı görüldü.  Polis tarafından yakalanan katil yakın koruma Khayn Zeyralov ve kendisini kaçıran şoför Amir Hamidli’nin arkadan kelepçelenerek sıkı güvenlik önlemleri altında hastaneye götürülerek tedavi edildi.

Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş - Resim : 6
Nadir Salifov

 

NADİR SALİFOV NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

İddialara göre, Rusya dahil, Kafkasya ile Balkanlar’da  bulunan 15 ülkede sözü geçen Nadir Salifov’un öldürülmesinin bir kaç nedeni bulunuyor.

Bunlardan birincisi, Rusya’da sebze ve meyve halinde bulunan ermeni mafyasını bitirmiş olması. "Lotu Quli (Guli)" lakaplı Nadir Salifov’un, Rusya'da meyve- sebze ithalat pazarı elinde tutuyordu ve yılda 500 milyon dolar geliri vardı. Bu iddiaya göre, Salifov, ermeni mafyasını bitiren ve sebze meyve ambargosunu uygulatan kişi olarak çok düşman sahibi olmuştu. Bu nedenle ermeni mafyasının önerdiği yüksek para karşılığında öldürüldü.

Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş - Resim : 7
“Ded Hasan” olarak bilinen Aslan Usoyan (Üstte)

 

İkinci iddiaya göre ise, Gürcü Mafya lideri Guram Chikladze, 2018 yılında Beşiktaş’ta öldürülen Nadir Rövşen Canıyev’in intikamını almak için Lotu Quli'yi öldürttü. Canıyev’de 2013 yılında “Ded Hasan” olarak bilinen Aslan Usoyan Yezidi asıllı Ermeni-Rus mafya örgüt liderini öldürttüğü iddia edilmişti.

Ded Hasan’ın bölücü terör örgütü PKK'ya Rus silahı sattığı öne sürülmüştü. Usoyan, daha önce de suikastla öldürülmek istenmiş, ancak olaydan yaralı olarak kurtulmuştu. Usoyan, 2013'te Moskova'da yemek yediği bir Azeri restoranından çıkarken uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş - Resim : 8
Rövşen Canıyev (Üstte)

 

Katili ’Seni çok seviyorum’ diyerek vurmuş ile ilgili etiketler Antalya Azeri mafya Nadir Salifov Khayn Zeyralov
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.