Katil 103 gün sonra yakalandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, yol verme nedeniyle çıkan tartışmada öldürülen 23 yaşındaki Sidar Uygurlar’ın katil zanlısı Yılmaz Geyik, aradan geçen 103 gün sonunda yakalandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Bir hiç yüzünden, saha 23 yaşında,başından vurularak öldürülen Siverekli Sidar Uygurlar’ın katil zanlısı Yılmaz Geyik, öldürülen gencin ailesinin tüm şikayetlerine rağmen yakalanamamıştı.

KATİLİ KİMLER KORUDU? 

Aradan 3 ay geçmesine rağmen, kardeşinin katilinin yakalanmamasına isyan eden abla Bahar Uygurlar, “Kardeşimin dosyasıyla birlikte beş suçtan aranıyormuş. Günlerdir bu adamdan ses yok. Katilin yakalanması için sesimizi duyurmaya çalıştığımız için ailesi sahte hesaplardan bizi tehdit ediyor” iddiasında bulunmuştu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Sidar Uygurlar’ı öldürdüğü belirlenen katil zanlısı Yılmaz Geyik’in yakalanması, sosyal medyada büyük sevinçle karşılandı.
 

ABLASI SUPERHABER KONUŞMUŞTU 

Siverek’te geçtiğimiz mart ayında yol verme nedeniyle kavga çıktı. Kavgada Sidar Uygurlar tabancayla başından vuruldu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti. Uygurlar’ın ölümüne neden Yılmaz Geyik (51) ise kaçtı. Kardeşinin ölümüne neden olan Geyik’in bulunamamasına isyan eden abla Bahar Uygurlar’ın katil zanlısının yakalanması çabalarını, SüperHaber dile getirmişti.

Abla Bahar Uygurlar, " O gün kardeşim kullandığı araçla Yılmaz Geyik’in aracını solluyor. Bunun üzerine Geyik aracıyla kardeşimin aracını sıkıştırmaya çalışıyor ve yaklaşık bir kilometre sonra önünü kesiyor. Kardeşim de o adam da araçtan iniyor. Kardeşim özür diliyor ancak şahıs Kürtçe küfür ediyor. Tartışma devam ediyor. Kardeşim arkadaşlarına ‘Hadi gidelim’ diyerek araca binince Yılmaz Geyik silahla kardeşimi vuruyor. Araçtakilerden biri kaçıyor. Diğerine ateş ediyor ama silah tutukluluk yapıyor. Eğer silah tutukluluk yapmasaydı şimdi biz onların da ölümünü konuşuyorduk.” ifadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI!

Öteyandan Sidar Uygurlar’ı öldürdüğü belirlenen katil zanlısı Yılmaz Geyik’in yakalanması,sosyal medyada büyük sevinçle karşılandı.

 İşte o sosyal medya mesajları..

Sidar kardeşimin katili bu gece Siverek’te 103. gün sonra yakalandı. @UrfaValiligi Abdullah Erin verdiği sözünü tuttu. Biraz önce arayarak bize bu haberi verdi. Bizi 103 gün boyunca ağlatan ,kahır eden katil suç makinası Yılmaz Geyik en ağır cezayla yargılanmasını istiyoruz

Şanlıurfa Siverek ilçesinde yaşayan Sidar Uygurlar adlı gencin Yılmaz Geyik adlı uyuşturucu kaçakçısı tarafından öldürüldüğünü hepimiz şahit olmuştuk ve haykırmıştık. Katil zanlısı Yılmaz Geyik, bu sabah yakalandı.. 

#SidarınKatiliTutuklansın
Kardeşim Sidar Uygurların katili Yılmaz Geyik bu gece yakalandı.
@UrfaValiligi üzerine düşen görev ve sorumluluğunu iyi yapan, temiz vicdanlı Sayın Abdullah Erin verdiği sözü tutarak adalete olan güveni sağladı

 # KatilYılmazGeyik 103 gün sonra
Sidar`in ailesinin kararli mücadelesi ve bizlerin baskisiyla yakalanmis.Sidar`i ömrünün baharinda hayattan koparan katilin hak ettigi cezayi almasi icin mahkemenin takipcisi olalım

Katil 103 gün sonra yakalandı

 

Katil 103 gün sonra yakalandı ile ilgili etiketler cinayet Şanlıurfa katil yakalandı 2 ay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.