Kate Winslet: Sevişme sahnesi çekmek sandviç yemeye benzemiyor!

Kate Winslet ve Saoirse Ronan'ı bir araya getiren Ammonite adlı film ilk olarak önümüzdeki ay seyirciyle buluşacak. Winslet, rol aldığı filmdeki sevişme sahneleri hakkında, "Sevişme sahnesi çekmek elbette sandviç yemeğe benzemiyor" ifadelerini kullandı.

Oscar ödüllü İngiliz yıldız Kate Winslet, rol aldığı Ammonite adlı filmdeki sevişme sahneleri hakkında görüşlerini dile getirdi. 

Hollywood Reporter dergisine konuşan Winslet, filmin yönetmeni Frances Lee'nin bu sahnelerin çekiminden önce çok gergin olduğunu belirtti. 

44 yaşındaki üç çocuk annesi Kate Winslet, "Sevişme sahnesi çekmek elbette sandviç yemeğe benzemiyor" dedi.

Kate Winslet: Sevişme sahnesi çekmek sandviç yemeye benzemiyor!

Winslet, daha sonra da kamera karşısına geçeceği rol arkadaşı Saoirse Ronan ile gerilimi en aza indirgemek için bir çözüm yolu bulduklarını anlattı. 

İngiliz oyuncu, "Frances'e 'Bırak çalışalım' dedim. Sonra da işimizi yaptık" ifadelerini kullandı.

"VÜCUDUMU GÖSTERMEKTEN GURUR DUYUYORUM"

Kate Winslet, çıplak sahnelerde oynamanın kendisini gururlandırdığını söyleyerek, "40 yaşın üzerinde ve doğumlar sonrası vücudumu göstermekten gurur duydum" dedi.

 

Kate Winslet: Sevişme sahnesi çekmek sandviç yemeye benzemiyor! ile ilgili etiketler Sinema film kate winslet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.