Kate Beckinsale bacak arasına makyaj yaptırdı!

İngiliz oyuncu Kate Beckinsale'in bacağını açıp makyaj yaptırdığı video ile sosyal medyayı salladı.

İngiliz sinema oyuncusu 46 yaşındaki Kate Beckinsale'in, Choice Film Ödülleri törenine hazırlık videosu sosyal medyada olay yarattı.

Kate Beckinsale bacak arasına makyaj yaptırdı!

Koltuğa oturmuş saç ve makyajını yaptıran Beckinsale, bir bacağını da erkek makyöze doğru açıp fondöten sürdürdü. Bu anlarda bacak arasında bir de kedinin yattığı gözlendi.

Bu hallerini video kaydına aldırıp 3.5 milyon takipçili Instagram hesabında paylaşan Beckinsale, makyözüne bakışlarıyla da pes dedirtti.

Bir süredir depresyonda olduğu dedikoduları yayılan oyuncunun, rahat tavırları dikkat çekti. Oyuncunun bu paylaşımı 2.5 milyon kez izlendi.

KTE BECKİNSALE KİMDİR?

Kate Beckinsale, 26 Temmuz 1973 yılında İngiltere’de (Londra) doğdu.İngiliz sinema oyuncusu. Anne ve babası da oyuncu olan Kate, çocuk yaşlarda edebiyat ve şiir gibi alanlarda kendini göstermeye başlamış ve bunun sonucu olarakta ödüller almıştır.Kate Beckinsale, oyunculuğa TV dizileriyle başladı. TV dizilerinden sonra gözünü beyaz perdeye diken Beckinsale, 2001 yapımı Pearl Harbor filmiyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Eleştirmenlerden pekde iyi not alamayan film, Kate için Ben Affleck, Josh Hartnett ve Jon Voight gibi isimlerle çalışma fırsatı vermişti.Bu filmle birlikte Hollywood yapımlarında yer almaya devam eden oyuncu, 2001 yapımı Serendipity (Tesadüf) ve 2003 yapımı Underworld (Karanlıklar Ülkesi) gibi filmlerde başrol oynamıştır.
2005 ve 2006 yıllarında Dünyanın En Seksi 100 Kadını sıralamasında yer almış ve İngiltere’nin en güzel kadınlarından biri olarak bilinmektedir.

Kate Beckinsale bacak arasına makyaj yaptırdı! - Resim : 2

Kate Beckinsale bacak arasına makyaj yaptırdı! ile ilgili etiketler Makyaj kedi kate beckinsale bacak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.