Katar'da 2022 Dünya Kupası öncesi Turkcell Süper Kupa provası... Beşiktaş-Antalyaspor

Katar'da gerçekleştirilecek 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Katar Proje ve Miras Yüksek Komitesi iş birliğiyle, Doha'nın sahil şeridinde kurulan Dünya Kupası geri sayım saati Kasım ayında özel bir törenle açıldı. Yarın akşamki Beşiktaş-Antalyaspor maçı 2022 Dünya Kupası öncesi prova anlamı taşıyor.

2020-2021 sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti  Antalyaspor takımlarının karşı karşıya geleceği Turkcell Süper Kupa 2021 maçı, yarın Katar'da oynanacak.

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası finallerine de ev sahipliği yapacak Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. 

Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Candaş Elbil yapacak. Müsabakada 4. hakem ise Atilla Karaoğlan olacak. Erkan Özdamar VAR, Özgüç Türkalp ve Erdinç Sezertam AVAR görevi üstlenecek. 

Katar'da 2022 Dünya Kupası öncesi Turkcell Süper Kupa provası... Beşiktaş-Antalyaspor

Katar'da 2022 Dünya Kupası öncesi Turkcell Süper Kupa provası... Beşiktaş-Antalyaspor - Resim : 2

DÜNYA KUPASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI 

Katar, 21 Kasım-18 Aralık 2022'de de Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dünya Kupasının altyapı projelerinden sorumlu Proje ve Miras Yüksek Komitesi tarafından yapılan açıklamada ise karşılaşmalarının oynanacağı 8 stadyumda çalışmaların tamamlandığı ifade edildi.

Katar'da gerçekleştirilecek 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Katar Proje ve Miras Yüksek Komitesi iş birliğiyle, Doha'nın sahil şeridinde kurulan Dünya Kupası geri sayım saati Kasım ayında özel bir törenle açıldı. 

 

Katar'da 2022 Dünya Kupası öncesi Turkcell Süper Kupa provası... Beşiktaş-Antalyaspor ile ilgili etiketler Katar Beşiktaş Antalyaspor doha süper kupa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.