Katar Emiri Tamim bin Hamad es-Sani'den Türk ordusuna şükran mesajı

Katar'a yönelik başlatılan diplomatik tecrit kararları tüm Dünyada tartışmalara yol açarken TBMM'den oldukça önemli bir adım gelmiş, 2016'da Katar'la Türkiye arasında imzalanan ancak onay için bekleyen 5 anlaşma gündemde öne çekilmişti.

Türkiye ile Katar arasında 2016’da imzalanan ancak onay için Meclis Genel Kurulu’nda bekleyen beş askeri anlaşma gündemin ön sıralarına çekildi. O anlaşmalardan ikisi Genel Kurul’da kabul edildi.

Katar Emiri Tamim Bin Hamad Es-Sani, TBMM'nin kararı sonrası kişisel Twitter hesabından Türk Ordusu Hoşgeldin mesajını paylaştı.

adsasdasasd

TBMM NE KARARI VERDİ?

Meclis, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Katar’ın başkenti Doha’da kurulan askeri üste konuşlanmasını ve Katar jandarmasının eğitilmesini içeren iki anlaşmayı dün hızla gündemine alarak yasalaştırdı.

Katar Emiri Tamim bin Hamad es-Sani'den Türk ordusuna şükran mesajı ile ilgili etiketler Katar tamim bin hamad es sani türk ordusu katar krizi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.