Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinden dehşete düşüren görüntüler

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde gerçekleşen sel felaketinin ilk görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaş tarafından bulunduğu apartman dairesinin penceresinden çekilen görüntüler dehşete düşürdü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler felaketin boyutunu bir kez daha ortaya çıkardı.

Kastamonu’da 11 Ağustos’ta etkili olan şiddetli yağmur sonrasında meydana gelen sel felaketinde Bozkurt ilçesi büyük hasar gördü. Bozkurt ilçesindeki sel felaketinin ilk görüntüleri ortaya çıktı. Sel suları köprüleri yıkıp, heyelanlara yol açarken, birçok evin de sular altında kaldığı görüntüler vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, Bozkurt'ta yaşayan bir kadının bütün olacaklardan habersiz apartmandan görüntü kaydı aldığı sırada aşağıda araca tutunan bir vatandaşın sel sularına kapıldığını fark etmesi üzerine büyük bir panik yaşadığı görülüyor. 'Abi bırak arabayı, kaç' diye çığlıklar atarak yardımcı olmaya çalışan kadının daha sonra yanındaki kızına 'hiçbir şey olmayacak, içeri geç' diye sakinleştirmeye çalıştırdığı duyuluyor.

Sosyal medyada hızla yayılan ve felaketin boyutunu göz önüne seren görüntülerde sele kapılan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinden dehşete düşüren görüntüler ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt Sel (Doğa olayı)

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.