Kastamonu'daki yağış kaza getirdi: 1 ölü, 19 yaralı

Kastamonu’dan Ankara'ya doğru yola çıkan yolcu otobüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Aracın yardımcı şoförü hayatını kaybetti. Otobüste 1’i ağır 19 kişi yaralandı.

Kastamonu-Ankara çevreyolu Kurubenzinlik kavşağında, Kastamonu’dan Ankara’ya gitmek için saat 22.00 sıralarında yola çıkan, 42 SY 617 plakalı, Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü, yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole uçtu.

Kastamonu'daki yağış kaza getirdi: 1 ölü, 19 yaralı

Kazada 1’i ağır 19 kişi yaralanırken, yardımcı şoför Mehmet Kaymaz'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ile itfaiye ekibi sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ise incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Kastamonu'daki yağış kaza getirdi: 1 ölü, 19 yaralı ile ilgili etiketler Kastamonu kaza yolcu otobüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.