Kastamonu'da feci olay! Fotoğraf çektirirken 150 metreden uçuruma düştü!

Kastamonu'ya bağlı Cide ilçesinde, fotoğraf çektirmek için çıktığı kayalıktan düşen 20 yaşındaki Kevser Beyazıt, ağır yaralandı. Talihsiz gence, olay yerine gelen Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz moral verdi.

Olay, akşam saatlerinde Fener mevkiinde bulunan kayalıklarda meydana geldi.

DENGESİNİ KAYBEDİP 150 METREDEN DÜŞTÜ

Ailesi ile iftar öncesi gezintiye çıkan Kevser Beyazıt, uçurum kenarında fotoğraf çektirdiği sırada dengesini kaybederek yaklaşık 150 metre yükseklikten düştü.

2 SAATLİK ÇALIŞMAYLA AĞIR YARALI KURTULDU

Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Beyazıt, ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu, sedyeye bağlanarak düştüğü yerden çıkarıldı. Vücudunun pek çok yerinde kırıklar oluşan Kevser Beyazıt, Cide Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

KAYMAKAM AÇIKGÖZ, YARALIYA MORAL VERDİ

Olayı haber alarak gelen Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz, kurtarma çalışmalarını yakından takip etti ve sedyeyle taşınan Kevser Beyazıt'a telkinlerde bulunarak moral verdi.

(DHA)

Kastamonu'da feci olay! Fotoğraf çektirirken 150 metreden uçuruma düştü!

Kastamonu'da feci olay! Fotoğraf çektirirken 150 metreden uçuruma düştü! - Resim : 2

Kastamonu'da feci olay! Fotoğraf çektirirken 150 metreden uçuruma düştü! ile ilgili etiketler Kastamonu kaymakam iftar fotoğraf Cide yaralanma uçurum 150 metre
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.