Kastamonu, Bursa şimdi de Giresun! İmamoğlu’nun ‘namaz’ afişlerinde yeni perde

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı edasıyla birtakım geziler organize eden CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu, görevini bir kenara bırakarak sürdürdüğü ziyaretlerinde Kastamonu ve Bursa’nın ardından Giresun’da da kılacağı cuma namazını afişe etti.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, partinin genel başkanı ve altılı masanın adayı edasıyla başlattığı gezilerine devam ediyor.

Kastamonu, Bursa şimdi de Giresun! İmamoğlu’nun ‘namaz’ afişlerinde yeni perde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya ziyaretinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ‘Saraçhane’ operasyonunu tertip eden İBB Başkanı İmamoğlu, organize ettiği geziler çerçevesinde görenleri adeta hayrete düşüren afişler bastırdı.

Kastamonu, Bursa şimdi de Giresun! İmamoğlu’nun ‘namaz’ afişlerinde yeni perde - Resim : 2

Öncesinde Kastamonu ve Bursa’da kılacağı cuma namazını program afişine ekleten İmamoğlu şimdi ise Giresun’da cuma namazını Hacı Miktad Camii’nde kılacağını duyurdu.

Belediye Başkanı olduğu İstanbul’u ihmal eden İmamoğlu’nun gezilerine ve namaz programını reklam etmesine tepki gösterenler ise şöyle paylaşımlar yaptı:

Kastamonu, Bursa şimdi de Giresun! İmamoğlu’nun ‘namaz’ afişlerinde yeni perde - Resim : 3

Kastamonu, Bursa şimdi de Giresun! İmamoğlu’nun ‘namaz’ afişlerinde yeni perde - Resim : 4

Kastamonu, Bursa şimdi de Giresun! İmamoğlu’nun ‘namaz’ afişlerinde yeni perde - Resim : 5

Kastamonu, Bursa şimdi de Giresun! İmamoğlu’nun ‘namaz’ afişlerinde yeni perde ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Giresun Kastamonu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.