Kaş'ta orman yangını çıktı! 2 saatte söndürüldü

Antalya'nın Kaş ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yayla Çavdır Mahallesi'ndeki yangını söndürmek için ekipler çalışmaya başladı. Orman yangını, 2 saat içinde kontrol altına alınarak söndürüldü.

Antalya'nın Kaş ilçesindeki yangın, Yayla Çavdır Mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 16.30 sıralarında çıktı.

Kaş'ta orman yangını çıktı! 2 saatte söndürüldü

 Saat 16.30 civarında çıkan yangına 3 uçak, bir helikopter ile havadan, Kaş Orman İşletme Müdürlüğü’ne ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 arazöz, yangın söndürme ekipleri ve vatandaşlar tarafından karadan müdahale edildi. Vatandaşlar onlarca su tankeri ile yangının önünü kesti.

Kaş'ta orman yangını çıktı! 2 saatte söndürüldü - Resim : 2

Aynı bölgede geçen cumartesi günü de 5 noktada yangın çıkmış, vatandaşların ve ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede söndürülmüştü.

2 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Orman yangını, 2 saat içinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın alanında şu saatlerde bir helikopter ve kara ekipleri ile soğutma çalışması devam ediyor. Yangında ilk belirlemelere göre 1 hektar kızılçam ormanı zarar gördü.

DHA

Kaş'ta orman yangını çıktı! 2 saatte söndürüldü ile ilgili etiketler Antalya Kaş Orman Yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.