Kasımpaşa'yı 4 golle geçen Antalyaspor'un yenilmezlik serisi 15 maça yükseldi

Süper Lig'in 37. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup etti. Akdeniz ekibinin gollerini Fredy, Wright, Naldo ve Hadergjonaj (k.k) kaydetti. Ev sahibi takımın golleri Umut Bozok'tan geldi. Bu sonuçla Antalyaspor ligde namağlup serisini 15 maça çıkardı ve puanını 58'e yükseltti. Kasımpaşa ise bu mağlubiyetle 50 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa, sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Maça etkili başlayan Antalyaspor, 19'da Fredy'nin golüyle öne geçmeyi başarırken Kasımpaşa 37'de Umut Bozok'la eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk ekip Antalyaspor, 47'de Naldo ve 53'te Haji Wright'ın golleriyle iki farklı öne geçti. 70. dakikada Florent Hadergjonaj (k.k) skoru 4-1'e getirdi. 90+6'da ise Umut Bozok penaltı vuruşunu gole çevirerek maçın skorunu 4-2 olarak ilan etti.

Bu sonucun ardından Antalyaspor 58 puana yükselirken, Kasımpaşa 50 puanda kaldı. Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun son haftasında Antalyaspor sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Kasımpaşa ise Altay deplasmanına çıkacak.

Kasımpaşa'yı 4 golle geçen Antalyaspor'un yenilmezlik serisi 15 maça yükseldi ile ilgili etiketler Antalyaspor Kasımpaşa Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.