Kasımpaşa'da Şenol Can dönemi

Kasımpaşa'da Fuat Çapa'dan boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Can getirildi. Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kasımpaşamız teknik direktörlük konusunda Şenol Can ile anlaşmaya varmıştır. Teknik direktörümüz Şenol Can'a ve ekibine çalışmalarında başarılar dileriz" denildi.

Süper Lig'in 4 teknik adam değiştiren takımlarından Kasımpaşa, Şenol Can'ı açıkladı. 31. haftada alınan Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından teknik direktör Fuat Çapa'nın istifasını isteyen Lacivert-Beyazlı yönetim, 30. haftada Fatih Karagümrük'ten ayrılan Şenol Can'ı göreve getirdi.

İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, "Kasımpaşamız teknik direktörlük konusunda Şenol Can ile anlaşmaya varmıştır. Teknik direktörümüz Şenol Can'a ve ekibine çalışmalarında başarılar dileriz" denildi.

Atılay Canel yönetiminde yola devam ederken 2 Temmuz'daki Balıkesirspor maçıyla başa geçen Şenol Can, Fatih Karagümrük'ün 38 yıllık Süper Lig hasretine son veren isim olarak kariyerine müthiş bir başlangıç yapmıştı.

37 yaşındaki teknik adamla Süper Lig'e iyi bir giriş yapan ve özellikle iç saha maçlarındaki performansıyla adından söz ettiren Kırmızı-Siyahlılar, üst üste gelen Ankaragücü ve Sivasspor yenilgisinin ardından "kan değişikliği" kararı almış ve Şenol Can'la yolları ayırmıştı.

Kasımpaşa'da Şenol Can dönemi ile ilgili etiketler Kasımpaşa Şenol Can fatih karagümrük fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.