Kasımpaşa'da Fuat Çapa dönemi de sona erdi

10. haftadaki Gençlerbirliği maçıyla Kasımpaşa'nın teknik direktörü olan Fuat Çapa, 31. haftada yine bir Gençlerbirliği maçıyla kovuldu. İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi bu sezon 3 teknik direktörle çalıştı.

Süper Lig'in 31. haftasında son sıradaki Gençlerbirliği'ne deplasmanda 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Fuat Çapa'yla yollar ayrıldı. Lacivert-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Fuat Çapa  ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.  Hocamıza ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" denildi.

30 haftada topladığı 31 puanla milli araya 15. sırada giren ve küme düşme tehlikesini artık hissetmeye başlayan İstanbul ekibi bu sezon 3 farklı teknik direktörle çalıştı.

Sezona Mehmet Altıparmak yönetiminde başlayan Paşa, 51 yaşındaki teknik adamı daha 7. haftada kovmuştu. Trabzonspor'u deplasmanda 4-3 mağlup eden Kasımpaşa 7 haftada 11 puan toplamasına rağmen bu sürpriz kararı alıp yola İrfan Buz'la devam etmişti. Altıparmak ise sezonun 2. yarısında Gençlerbirliği'nin başına geçip 6 maça çıktıktan sonra buradan da kovuldu.

8. haftadaki Antalyaspor maçına yardımcı antrenör Erhan Çoker'le çıkan Paşa'da İrfan Buz 2 maça çıkabildi. Süper Lig'de Konya'ya yenilen, Kupa'da ise Erzincanspor'u yenen Buz'la yollar yine sürpriz şekilde ayrıldı. 51 yaşındaki çalıştırıcı halen Yeni Malatyaspor'un başarısı için ter döküyor.

Sezona Ankaragücü'nün başında başlayan ve Sarı-Lacivertliler'le 8 maça çıkabilen 52 yaşındaki Fuat Çapa, 10. haftada Gençlerbirliği maçıyla Kasımpaşa'nın teknik direktörü oldu. 20 maçta 5 kez galibiyet sevinci yaşayan Çapa yine bir Gençlerbirliği maçıyla kulübe veda etti.

Kasımpaşa'da Fuat Çapa dönemi de sona erdi

Kasımpaşa'da Fuat Çapa dönemi de sona erdi ile ilgili etiketler Kasımpaşa fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.