Kasımpaşa yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta yeniden Şenol Güneş sesleri

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Kasımpaşa'nın gollerini Jackson Muleka (2) ve Mortadha Ben Ouannes attı. Kasımpaşa yenilgisi sonrası Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal medyada Şenol Güneş ismini yeniden gündeme getirdi. Sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın da istifası istendi.

Kasımpaşa karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından Beşiktaş taraftarı sosyal medyada yeniden Şenol Güneş'i gündeme getirdi. TT olan Güneş için siyah beyazlı taraftarlar, "Geri dön" çağrıları yaptı. Akşam'da yer alan habere göre; bu olaylar sonrası Fransız Hoca Valerien Ismael'le anlaşan sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın ise istifası istendi.

Kasımpaşa yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta yeniden Şenol Güneş sesleri

Kartal, Valerien Ismael yönetiminde çıktığı 4 maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. 5 gol atıp, 5 gol yedi. 7 aydır takım çalıştırmayan 69 yaşındaki teknik adam Birleşik Arap Emirlikleri ligindeki 3 takımdan şubat ayı sonunda teklif almıştı. Şenol Güneş menajerler aracılığıyla tekliflere henüz yanıt vermedi.

Kasımpaşa yenilgisi sonrası Beşiktaş'ta yeniden Şenol Güneş sesleri ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş Kasımpaşa Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.