Trabzonspor Kasımpaşa deplasmanında 1-2 galip

Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Evindeki Fenerbahçe yenilgisine rağmen moral bozmayan ve yeni bir seri başlatmak isteyen Bordo-Mavililer, güzel bir futbol sergilediği karşılaşmadan galip ayrıldı. Karadeniz ekibine 3 puanı Bakasetas'ın golü getirdi.

7 maçlık galibiyet, 10 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında sona eren Trabzonspor, 28. haftada Kasımpaşa'ya konuk oldu. Zirve yarışında çok gerilerde kalmak istemeyen Bordo-Mavililer, yeni bir galibiyet serisi başlatmak için çıktığı 28. hafta mücadelesinden 1-2 galip ayrıldı. 

Dk. 24 GOL! Djaniny sağdan ceza sahasına girdi, bireysel çabasıyla golü attı. İğne deliğinden geçiren Yeşilburun Adalı santrfor 6 maçlık suskunluğunu bozdu ve 21 maçta 4 gole ulaştı.

Dk. 39 GOL! Sezonun lehine hiç penaltı verilmeyen takımı Kasımpaşa, ilk penaltısını kazandı. Yusuf Erdoğan'ın içeri çevirdiği top ceza sahasında Berat Erdoğan'ın eline çarptı, Abdulkadir Bitigen tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Yusuf Erdoğan skoru 1-1'e getirdi ve eski takımına karşı gol sevinci yaşamadı.

Dk. 73 GOL! 2. yarıda 2 net fırsatı harcayan, bir topu da direkten dönen Trabzonspor 73'te yeniden öne geçti. Djaniny'nin vuruşu kaleci Ertuğrul kurtardı, dönen topta oluşan karambolde Tasos Bakasetas topu ağlara gönderdi: 1-2. Yunan yıldızdan 7 maçta 4 gol...

Trabzonspor Kasımpaşa deplasmanında 1-2 galip

Trabzonspor bu galibiyetle puanını 51'e yükseltti. Karadeniz ekibi 29. haftada Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. 5 sakat, 2 cezalısı bulan Lacivert-Beyazlı İstanbul ekibi ise puan peşindeydi ancak güçlü rakibine direnemedi. Son 7 maçın 1'ini kazanabilen ve 29 puanda kalan Fuat Çapa'nın takımı, hafta sonu Antalyaspor deplasmanında olacak.

KASIMPAŞA XI: Ertuğrul, Hadergjonaj, Tosic, Brecka, Haddadi, Bistrovic, Drinkwater, Sadiku, Yusuf, Hajradinovic, Varga

TRABZONSPOR XI: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Parmak, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Trabzonspor Kasımpaşa deplasmanında 1-2 galip - Resim : 2

MAÇTAN ÖNCE NE DEDİLER?

FUAT ÇAPA: Planlama yaparken kafanızda belirli şablon oluşturuyorsunuz ve o şablona göre bir çalışma yapıyorsunuz. Ama bu sezon bu mümkün olmadı. Covid nedeniyle öngörülemeyen olaylarla karşılaştık. Bu da bizi yeni çözümler üretmeye itti. Mevcut oyuncu grubununun bireysel yeteneğine göre oynayacağız bugün. Isaac (Thelin) ile oynanan oyun felsefesiyle onsuz oyun felsefesinin bir olması mümkün değil. 2021 yılına çok iyi başlayan bir Trabzonspor var. Artıları kadar eksileri de var. Analizlerini yaptık. Bugün açıkçası onların oyunu ne olacak? Biz de ona göre oynayacağız. İyi bir maç olacak.

ABDULLAH AVCI: Her seferinde daha iyi takım organizasyonu yapmaya çalışıyoruz. Bunun sonuçlarını bazen alırsınız bazen alamazsınız. Kasımpaşa deplasmanı her zaman zordur. Özgüveni olan bir takım. Hazırlanmaya çok zamanımız yoktuk. Kısa bir taktik ve görselde çalışarak maça hazırlandık. Zihinsel olarak iyiyiz. Yeni bir seri başlatmak için fırsat olduğunu düşünüyoruz. Oyuncularımdan her zamankinden daha fazla bir adım atmalarını istedim.

Trabzonspor Kasımpaşa deplasmanında 1-2 galip ile ilgili etiketler Trabzonspor Kasımpaşa Abdullah Avcı fuat çapa Anastasios Bakasetas Djaniny
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.