Bakasetas müthiş sol ayağını konuşturdu, Trabzonspor Kasımpaşa'yı tek golle devirdi

Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa'yı tek golle mağlup etti. Bordo-Mavililer'in Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, ceza sahası dışından sol ayağıyla nefis bir gol etti. Karadeniz ekibi 5. haftayı yenilgisiz ve 13 puanla kapatıyor. İlk 3 haftanın kaybetmeyen ekiplerinden Kasımpaşa ise üst üste 2. yenilgisini aldı.

Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Trabzonspor, 3 puanı tek golle aldı. Bordo-Mavililer'e galibiyeti getiren golü Anastasios Bakasetas attı. Yunan yıldız bu sezon 3. golünü kaydetti.

Geçen hafta evinde Galatasaray'a karşı 0-2 geriye düşmesine rağmen maçı çevirmeyi bilen ve 2-2'lik beraberlikle yenilmezlik serisini sürdüren Karadeniz ekibi, İstanbul deplasmanında hata yapmadı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçın 53. dakikasında Bakasetas'ın ceza saha dışından o ünlü sol ayağıyla attığı gol, Trabzonspor'a galibiyeti getirdi.

Galatasaray derbisinde ilk yarıda oyundan alınan, tribünlerin ıslıkladığı ve gözyaşlarıyla gündeme gelen Abdülkadir Ömür, Abdullah Avcı tarafından bu maçta ilk 11'de oynatıldı. 

Puanını 13'e yükselten Trabzonspor 6. haftada Konyaspor deplasmanında ter dökecek.

 Bakasetas müthiş sol ayağını konuşturdu, Trabzonspor Kasımpaşa'yı tek golle devirdi

KASIMPAŞA'DA EKSİK ÇOKTU

Maça 5 önemli eksikle çıkan teknik direktör Cihat Arslan yönetimindeki Lacivert-Beyazlılar ise üst üste 2. yenilgisini alarak 5 puanda kaldı. Paşa, haftaya Alanya deplasmanında...

Trabzonspor ile Kasımpaşa, ligde 25. kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında ligde oynanan 24 maçın 11'ini Trabzonspor, 6’sını Kasımpaşa kazanırken, 7 maç beraberlikle sonuçlanmıştı. 2007-08 sezonunda başlayan rekabette Trabzonspor 46 gol atarken İstanbul ekibi 33 gol attı. 

Bakasetas müthiş sol ayağını konuşturdu, Trabzonspor Kasımpaşa'yı tek golle devirdi ile ilgili etiketler Trabzonspor Kasımpaşa Abdullah Avcı Tasos Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.