Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç Giresunspor galibiyetini değerlendirdi: 3 puana çok ihtiyacımız vardı...

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Bitexen Giresunspor'u 5-1 mağlup eden Kasımpaşa'nın teknik sorumlusu Ekrem Örenç, çok ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, "Galibiyetten dolayı çok mutluyuz, bu 3 puana çok ihtiyacımız vardı." dedi.

''GALİBİYETİ HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM''

Maçın başında gol yediklerini hatırlatan Örenç, "Moralimiz bozuldu ancak beraberlik golünü çabuk yakaladık. Tüm maç elimizde oldu, daha üstün oynadık, 5-1'lik skorla net bir galibiyet aldık. Maçın kırılma noktalarında kalecimiz iki tane muhteşem kurtarış yaptı, bu da oyuncularımıza itici güç verdi. Bu güçle beraber çok iyi oynayarak galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu bizi önümüzdeki maçlarda daha iyi hale getirecektir." ifadelerini kullandı.

 

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç Giresunspor galibiyetini değerlendirdi: 3 puana çok ihtiyacımız vardı... ile ilgili etiketler Kasımpaşa Giresunspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.