Kasımpaşa kötü gidişatı Sivasspor maçıyla durdurdu

Kasımpaşa evinde Sivasspor'u 2-0 mağlup ederek 3 maçlık iç saha kabusuna son verdi. Son haftalarda alt sıralardan kurtulmaya çalışan rakiplerine 3'er puan veren Lacivert-Beyazlılar, ligin ilk yarısını 25 puanla tamamladı. 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Sivasspor ise 24 puanda kaldı.

Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor'u ağırlayan Kasımpaşa, ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip geldi. Lacivert-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri Haris Hajradinovic ve Aytaç Kara attı.

Evinde oynadığı son 3 maçta sahadan mağlup ayrılan Paşa, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta henüz 6. dakikada golü buldu. Boşnak orta saha oyuncusu Haris Hajradinovic   frikikten topu 90'a takarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu maça kadar 3 asisti bulunan 26 yaşındaki futbolcu sezonun ilk gol sevincini yaşadı.

Kasımpaşa kötü gidişatı Sivasspor maçıyla durdurdu

2'nci gol 17'de geldi... Transferde ismi Galatasaray'la anılan ve Sarı-Kırmızılı kulüple anlaştığı iddia edilen Aytaç Kara, Kasımpaşa'yı 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti. Sivasspor Teknik Direktörü RızaÇalımbay 2. yarıya ofansif değişiklikler başladı ama oyunu iyi tutan ve skoru koruyan Fuat Çapa'nın öğrencileri sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı.

Evindeki son maçında BB Erzurumspor'a, geçen hafta da deplasmanda Ankaragücü'ne mağlup olarak alt sıralardan kurtulmaya çalışan 2 takım tarafından aşağı çekilen Kasımpaşa bu kritik galibiyetle devre arasına girilirken nefes aldı.

İstanbul ekibi bu galibiyetle puanını 25'e yükseltti ve 24 puanda kalan Yiğidolar'ı altına aldı. Paşa, Süper Lig'de 2. yarının ilk maçında hafta sonu Kayserispor'u ağırlayacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Kayseri ekibi 1-0 kazanmıştı. 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Sivas ise Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. Kırmızı-Beyazlılar ilk maçı evinde 2-0 kaybetmişti.

Kasımpaşa kötü gidişatı Sivasspor maçıyla durdurdu - Resim : 2

Kasımpaşa'nın Chelsea'den sezon sonuna kadar kiraladığı İngiliz orta saha oyuncusu Danny Drinkwater, sakatlığı nedeniyle 22 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Yeni takımıyla ilk maçına çıkması beklenen 30 yaşındaki futbolcu, önceki gün antrenmanda sakatlanarak maç kadrosundan çıkarılmıştı. Takım otobüsüyle birlikte stada gelen Drinkwater, maçı tribünden izledi.

Kasımpaşa kötü gidişatı Sivasspor maçıyla durdurdu ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Kasımpaşa Sivasspor Aytaç Kara fuat çapa Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.